Het Miljonairsbrein
Van zelfstandig naar ondernemer in 7 stappen:
Hoe je in één maand verdient waar anderen een heel jaar voor moeten werken.
Ontsluit samen met An jouw potentieel

In dit boek beschrijft An Verstraete haar professionele reis doorheen het miljonairsbrein. Het brein dat jij nodig hebt om jouw droom van vrijheid te realiseren. Het brein dat jij nodig hebt om jouw droom van financiële onafhankelijkheid te realiseren. Het brein dat jij nodig hebt om de mensen waar je het meeste van houdt te geven wat ze verdienen.

Wat in dit boek te lezen staat, is een mix van ervaringen van andere miljonairs en de ervaringen die ze zelf opdeed tijdens haar weg naar succes.

An Verstraete noemt zichzelf op LinkedIn een vrijheidstrijder en is samen met Xavier Debaere medeoprichter en ondernemerscoach van Businesslab. Ze begeleidt eenmanszaken en kleine ondernemingen op weg naar persoonlijk, professioneel en financieel succes. Meer klanten, meer structuur, meer winst en meer vrije tijd.

Daarnaast is ze een veelgevraagd spreker op seminaries en congressen en auteur van onder andere 21 geheimen voor succesvol ondernemen en Succesvol netwerken.

Wekelijks blogt ze rond de thema’s strategie, marketing, prijszetting, klantgerichtheid en mindset en verzorgt ze tal van columns rond commerciële vaardigheden in diverse vaktijdschriften.

Home        Algemene Verkoopsvoorwaarden        Disclaimer      Contact
© 2019 Debaere & Verstraete BVBA

[bot_catcher]